Serc

Artistiek Westland

Bent U Artistiek, Schilder of Kunstenaar of alle drie ?

Kunstenaars hebben het door de jaren heen nooit zo gemakkelijk gehad en zelfs de allergrootsten zoals Rembrandt en van Gogh waren bij leven blij met een goede maaltijd en een goed glas. En toch heeft iedere kunstenaar de drive om precies DAT te maken wat hij of zij voor ogen heeft en meestal niet eens met het doel om er rijk mee te worden. Wij vinden dat er ruimte moet zijn voor deze groep mensen. Ruimte waar zij zonder problemen en zonder censuur hun kunst kunnen etaleren en als zij dat willen ook te koop aan mogen bieden.

Serc geeft daarom iedere kunstenaar de gelegenheid om een eigen stuk webruimte te claimen waar alles dan getoond, beschreven en verkocht kan worden.

En uiteraard is het online bewerken simpel en binnen een uur zal het voelen of u onze software al jaren kent. En uiteraard krijgt u een handleiding en kunt u ook 12 uur per dag gebruik maken van onze helpdesk.

Uiteraard is het gratis, want wat de regering pakt.... proberen wij terug te geven.

Wie is of kent een kunstenaar/fotograaf uit de regio, die zijn/haar kunstwerken/foto's via onze website wil presenteren aan de inwoners van de Gemeente Westland

Ben je dit zelf, of weet je iemand die hier wellicht interesse in heeft, breng ons dan vrijblijvend in contact. Wij kunnen de kunstwerken/foto's wellicht mooi opnemen op onze website http://westland.serc.nl en zo onder de aandacht brengen van vele inwoners van het Westland en daarbuiten

Kent U een geinteresseerde kunstenaar

Als u een kunstenaar bent vul dan het contactformulier in en we helpen u graag verder en zorgen dat u uw expositieruimte krijgt.

Bent u zelf geen kunstenaar, maar kent u wel een kunstenaar zorg dan dat deze dit onder ogen krijgt.

Hoe maak je als kunstenaar gebruik van deze gratis expositieruimte ?


Heel eenvoudig, je hoeft ons alleen maar te laten weten dat je het wilt en of je het zelf wil bijhouden (uiteraard leggen we je uit hoe - en  moeilijk is het niet) of dat je de foto's en omschrijvingen naar ons mailt zodat wij ze voor je plaatsen. Zelf doen is uiteraard sneller en altijd overal en op ieder moment (mits je de beschikking hebt over een PC en internet) weer aan te passen.

Uw interesse gewekt ?

neem dan snel contact op met de beheerder van deze website via onderstaande link.

Mail naar :   westland.serc(at)gmail(dot)com

of   via de     contactpagina